Home

Compleix quaranta anys per Sant Joan i, com tota quarantina, està en plenitud i en plena forma. Amb ella, la història cultural de Sitges ha viscut un dels seus capítols més esplendorosos que es perllonguen fins avui mateix. Per ella han passat la major part dels artistes figuratius contemporanis de la segona meitat del segle XX, així com d’altres que havien iniciat la seva activitat al llarg dels anys trenta i que, gràcies a Àgora han retrobat el seu lloc en el panorama de l’art del segle.

         Àgora segueix essent exemple per la seva voluntat de contribuir a la dinamització de la vida artística sitgetana i per la seva actitud, generosa i desinteressada, de col.laboració amb l’administració pública local per tal de sumar esforços en la promoció  difusió de les arts. En aquesta primera dècada del segle XXI, és un referent inqüestionable de la cultura viva i activa de Sitges. Per molts anys ho continuï essent.

One thought on “Noms propis. Àgora

  1. Algunes vegades he passat pel davant i se m’ha acudit entrar. La distribució i l’aprofitament de l’espai i les vistes de l’exterior m’agraden tant com les exposicions que fa.

    Sens dubte, la millor galeria de Sitges.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s